Comercios de Santurtzi

IDENTIFIKATZEKO DATUAK



www. Santurtzidendak.com
domeinua Santurtziko Merkatari Batuak elkartearen webgunea da. Helbide soziala Santurtzin du: Cristobal Murrieta etor., 18 – solairuartea, Santurtzi 48980 Bizkaia eta IFZ G95101028. Harremanetarako helbidea info@santurtzidendak.com posta elektronikoa da:

      Hemendik aurrera, titularrak Santurtziko Merkatari Batuak izango du izena.


LEGE OHARRA

www.santurtzidendak.com webgunean ematen den informazioak erantzukizunetik salbuesteko baldintza, Copyright oharra, datuak babesteko babesari buruzko araudia eta ezarritako erabilera-baldintzak bete egin behar ditu.

Erantzukizunetik salbuesteko klausula

 

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak ez du bere gain webgune honetatik kanpo dagoen eta guk zuzenean kudeatzen ez dugun informazioari buruzko inongo erantzukizunik hartzen.

Webgune honetan agertzen diren esteken xedea erabiltzaileei informazio gehiago jasotzeko beste iturri batzuen berri ematea baino ez da. Elkarteak ez du esteka horiek bisitatzeko iradokizun, gonbidapen edo gomendiorik ematen, eta horregatik Santurtziko Merkatari Batuak ez da esteka horien bidez lortutako emaitzaren erantzulea izango.

Santurtziko Merkatari Batuak ez da inola ere hirugarrenen aurrean www.santurtzidendak.com webgunea erabiltzearen ondorioz jasotako edozein kalte zuzen edo zeharkakoren, kalte ekonomikoen eta bezeroen edo irabazien galeraren erantzulea izango. Santurtziko Merkatari Batuak salbuetsita dago baimenik gabeko hirugarrenek bazkideen ataleko identifikatzaileak edo pasahitzak modu desegokian erabiltzetik etor litekeen erantzukizunetik.

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak ez du honako hau bermatzen, ezta bere gain hartzen ere: (I) webgunearen edukiak bertan jarraitzea; (II) Eduki horietan akatsak egotea eta gerta litezkeen akatsak zuzentzea; (III) Webgunean edo bera hornitzen duen zerbitzarian birusak edota osagai kaltegarriak egotea; (IV) Webgunearen zaurgarrigabetasuna edota hor hartzen diren segurtasun-neurriak ez betetzea; (V) Webgunearen edukien etekin edo erabilgarritasun eza; (VI) Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak webgunean ezarrita dituen baldintzak, arauak edo aginduak edo webgunearen segurtasun-sistemak urratzen dituen edonork bere buruari edo hirugarren bati eragindako kalteak. Hala eta guztiz ere, Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak adierazten du hartu beharreko neurri guztiak hartu dituela, bere aukeren eta teknologiaren egoeraren arabera, webgunearen funtzionamendua bermatu eta erabiltzaileei inongo birus edo osagarri kaltegarririk heldu ez dakien.

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak ez ditu bere gain hartuko hirugarrenek webgune honen bidez emandako balizko zerbitzuek eragindako kalteak, eta bereziki, ohar gisa baino ez, honako hauek eragindakoak: legea, morala edo ordena publikoa urratzeak; edozein software, hardware edo telekomunikazio-ekipo kaltetu edo euren funtzionamendua eten edo eragotzi dezakeen birus batek edo beste kode informatiko, artxibo edo programa batek eragindakoak; jabetza intelektualen eta industrialen eskubideak, sekretu enpresarialak edo mota guztietako kontratu bidez hartutako konpromisoak urratzeak; legez kanpoko, iruzurrezko edo leiala ez den publizitatea ekar dezaketen, eta orokorrean lehia desleiala izan daitezkeen ekintzak egiteak; helarazi, zabaldu biltegiratu, jaso, lortu, beste baten esku jarri edo erabil daitezkeen edukien egiazkotasun, zehaztasun, kalitate egokitasun edota egunerokotasun ezak eragindakoak; ohore-eskubideak, norberaren eta familiaren intimitatea eta pertsonen irudia edo, orokorrean hirugarrenen edozein eskubide mota urratzeak; desegokitasunak, helburua edozein dela, eta sortutako espektatibak suntsitzeak, edo hirugarrenekiko harremanetan izan daitezkeen bizioek eta akatsek; hirugarrenek hartutako betebeharrak eta hirugarrenekin egindako kontratuak ez betetzeak, betetze horretan berandutzeak, txarto betetzeak edo dena delakoagatik amaitzeak eragindako kalteak.

Xedatutakoa gorabehera, Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak edonoiz eta aldez aurretik jakinarazi gabe, amaitutzat eman, bertan behera utzi edo eten dezake webgunearen edukietara sartzeko aukera. Horrelakoetan erabiltzaileak ez du inongo kalte-ordainik jasotzeko eskubiderik izango. Amaiera horren ostean, berdin-berdin jarraituko dute indarrean edukiak erabiltzeko debekuek, honako baldintza orokorretan arestian azalduta eurak.

Datuen babesa

 

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak zure pribatutasuna babesteko konpromisoa hartzen du eta datuak babesteko legedia beteko duela ziurtatzen dizu. Jakizu zehatz-mehatz zuri buruzko informazioa modu legal, leial eta gardenean tratatuko dela, xede jakin esplizitu eta zilegietarako besterik ez; bakar-bakarrik egokia bada eta tratamenduarekin lotutako kasuetan soilik; zehatza eta eguneratua; interesduna tratamenduaren xedeetarako beharrezkoa den denbora-tartean bakarrik identifikatzeko aukera egoteko moduan; zure segurtasuna bermatuz. Datuak babesteko gaietan indarrean dagoen araudian xedatutakoarekin bat etorriz, zehatz-mehatz Datuak Babesteko Araudi Orokorrean (DBAO) xedatutakoarekin. Jakinarazten dizugu gure pribatutasun politikaren bidez zure datuez egingo dugun tratamenduari buruzko informazioa emango dizugula.

Hala eta guztiz ere, datuak tratatzeko modu batzuek pribatutasunari buruzko beste ohar batzuk bete behar izatea gerta liteke. Oharrok datu horiek eskatu edo tratatzen diren unean emango zaizkizu. Pribatutasun ohartarazpen hori eguneratu behar denean, idatziz jakinaraziko dizugu.

Copyright ohartarazpena

© Santurtziko Merkatari Batuak, 2020. kopia baimendua, betiere iturria aipatuta, besterik adierazi ezean.

Webgunearen zerbitzuak eta edukiak

www.santurtzidendak.com webgunearen eduki eta zerbitzuak Santurtziko saltokien dinamizazioaren alde egiten ditugun jarduera eta ekimenetan interesa duten erabiltzaile guztien esku dauden baliabideak dira.

www.santurtzidendak.com webgunean dagoen informazioak bidea ematen du herritarrek, komunikabideek, enpresek, autonomoek eta administrazioek informazioa erraz eskura dezaten. Horrez gain, gure jarduera gardenago eta ulergarriago azaltzen da.

Elkarteko bazkideei arlo pribatuaren bidez ematen zaizkien oinarrizko transakzio-zerbitzuek aukera ematen dute jardueretan izena eman eta Santurtziko Merkatari Batuak elkartearen barne-jarduerari buruzko dokumentazioa lortzeko.

Erabiltzeko baldintzak

Lege ohar honetan ezarritakoak arautzen du www.santurtzidendak.com webgunearen erabilera. Bera erabilita honako erabilera-baldintzak onartzen dituzu. Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak du www.santurtzidendak.com webgunearen eta bere eduki guztien jabetza, zeinak egoitza soziala Cristobal Murrieta etor. 18 – Santurtzi 48980 (Bizkaia) helbidean duen eta posta elektronikoa info@santurtzidendak.com den.

Ezin izango da www.santurtzidendak.com webgunea edo bere edozein parte erreproduzitu, bikoiztu, kopiatu, saldu, birsaldu edo ustiatu helburu komertzialetarako edo beren-beregi baimenduta ez dagoen bestelako helburuetarako.

PRIBATUTASUN POLITIKA

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak zure pribatutasuna errespetatzen du eta ematen diguzun informazio pertsonala babesteko konpromisoa hartzen du, datuak babesteko legedia betetzen dela bermatuz, honakoa bereziki: Datuak Babesteko Araudi Orokorra (DBAO) eta Datuak Babestu eta eskubide digitalen bermeari buruzko Lege Organikoa (DBEDBLO). Zure datu pertsonalak modu legal, leial eta gardenean tratatuko dira, xede jakin esplizitu eta zilegietarako besterik ez; bakar-bakarrik egokia bada eta xede horiekin lotuta beharrezkoa denean.

Pribatutasun politika honen bidez zure datuen tratamenduari buruzko informazioa ematen dizugu, baldin eta informazioa eskatu, Santurtzi Dendetako Jarraitzaile gisa izena eman edo Santurtziko Merkatari Batuak elkartean bazkide gisa alta hartu nahi baduzu.

Jaso eta tratatzen ditugun datu pertsonalak

www.santurtzidendak.com webgunean hiru galdetegiren bidez lortzen ditugu zure datuak. Honakoak:

1) Informazioa eskatzeko formulario orokorrean, izen-abizenak eta helbide elektronikoa eskatzen dizkizugu. Datu horiek baino ezin ditugu tratatu.

2) Santurtzi Denden Jarraitzailea fidelizazio programan izena emateko formularioan, baldin eta herritar xumea bazara, izen-abizenak, jaiotze-data, posta-kodea, sexua, helbide elektronikoa eta sakelako telefonoaren edo whatsapparen zenbakia eskatzen dizkizugu. Datu horiek baino ezin ditugu tratatu.

3) Santurtziko Merkatari Batuak elkartean saltoki bazkide gisa alta hartzeko formularioan honako datu hauek eskatzen ditugu: Santurtzin publikoarentzako saltoki edo zerbitzu-establezimendua baldin baduzu, establezimenduaren izena eta helbidea, establezimenduaren titularraren izena eta IFZ/IFK, harremanetarako kidea, establezimenduaren telefono zenbaki finkoa, sakelako telefonoa, helbide elektronikoa, webgunea, Santurtziko Merkatari Batuak elkartean alta hartu delako data, jarduera abian jarri zeneko data eta jardueraren deskribapen laburra.

Tratamenduaren arduraduna

 

Identitatea: Santurtziko Merkatari Batuak

 

Helbidea: Cristobal Murrieta etor. 18, solairuartea – 48980 Santurtzi (Bizkaia).

 

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak datuak babesteko arduradun bat izendatu du. Harekin harremanetan jarri nahi baduzu mezua idatzi infor@santurtzidendak.com helbide elektronikora, “gaia” atalean DATUEN BABESA jarriz.

Datuen tratamenduaren xedea

Ematen diguzun informazioa honako xede hauetarako tratatuko da, www.santurtzidendak.com webgunean betetzen duzun formularioaren arabera (ikus “Jaso eta tratatzen ditugun datu pertsonalak” atala)

  1. Informazioa eskatzeko bidali duzun formularioa izapidetzeko xedez.
  2. Santurtzi Denden Jarraitzailea fidelizazio-programaren kide izateko egin duzun erregistroa izapidetzeko, baldin eta herritar xumea bazara eta gure elkarteko establezimendu eta zerbitzuak dinamizatzeko egiten ditugun kanpainei buruzko informazioa jaso nahi baduzu. Horrez gain, zure datuak zozketetan, sari-banaketetan eta noizean behin, egiten ditugun galdetegietan parte hartzea kudeatzeko ere erabiliko ditugu.
  1. Santurtziko Merkatari Batuak elkartean bazkide izateko alta izapidetzeko. Kasu honetan, zure datuak elkartearen kudeaketa-lanetarako erabiliko ditugu: kuotak, izen emateko formularioak, kanpaina eta ekimenei buruzko informazioa eta inkestak bidaltzeko.

Zure datuak tratatzeko zilegitasuna

Aurreko atalean adierazitako helburuei jarraituz, datuak tratatzeko lege-oinarria zure eskaera egikaritu eta kudeatzea da, bai eta zuk emandako baimena ere, beren-beregi horretarako dagoen laukitxoan emana bera.

Gogorarazten dizugu baimenean edonoiz egin dezakezula atzera, honako helbide elektronikoan eskatuta: info@santurtzidendak.com

Zure datuak lortzea

Zure datuak zeuk ematen dizkiguzu www.santurtzidendak.com webgunean dauden formularioen bidez. Ez badizkiguzu zure datuak ematen, ezin izango diegu zure eskaerei erantzun.

Datuak gordetzeko epea

 

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak zure eskaria kudeatzeko behar duen epeak dirauen bitartean baino ez du gordeko zuri buruzko informazioa, betiere zure datuak jasotzeko izan genuen helburuaren arabera eta komunikazioak bidaltzea onartu baduzu.

Zure datuen komunikazioa

 

Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak zure informazio pertsonala zure eskaerei erantzuteko erabiliko ditu, eta horretarako, inoiz, gerta liteke zuri buruzko informazioa hirugarrenei ematea. Horrelakoetan, bakar-bakarrik emango dugu zure eskaera kudeatzeko beharrezkoa den informazioa eta hirugarren horiei zure informazio pertsonalaren erabilera zure eskaerari erantzuteko baino ezin dutela erabili jakinaraziko diegu.

COOKIE-EN POLITIKA

Zer dira cookie-ak?

Cookie-ak erabiltzailearen nabigatzailean instalatzen diren artxibo edo gailu txikiak dira, oso-oso erabiliak, zeinen helburua datuak biltegiratu, berreskuratu edo eguneratzea den. Webgunearen arduradunari erabiltzaileek beren webgunetik nabigatzen dutenean zeri erreparatzen dioten jakiteko aukera ematen dio; eta horrela,, hautu hauetan oinarrituta, eskaintzen dituen zerbitzuak pertsonalizatu ahal ditu.

www.santurtzidendak.com webgunean cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu, aukera ematen digutenak erabileraren analisia eta neurketa egiteko, zertarako-eta gure webguneak zuzen funtzionatzen duen jakin eta gure zerbitzuak hobetzeko.

www.santurtzidendak.com webgunean bisiten informazioa lortu, webgunean egiten den nabigazioa neurtu eta aztertu eta zerbitzu batzuk pertsonalizatzeko erabiltzen ditugun hirugarrenen cookie-ak Google Analytics, Google eta Google Maps-enak dira. Bai Santurtziko Merkatari Batuak elkarteak, eta bai Google Analyticsek, Googlek eta Google Maps-ek gailuetan bildutako datuak erabiltzeko aukera dute, azken honen jabegopekoak eurak.

Cookie motak

Euren helburuen arabera, cookie-ak mota hauetakoak izan daitezke:

  • Cookie teknikoak: Nabigaziorako beharrezkoak dira. Ez baleude, ezin izango litzateke webgunea behar bezala erabili.
  • Pertsonalizatzeko edo konfiguratzeko cookie-ak: Webguneak erabiltzailearen hizkuntza, letra tamaina eta abar zein den jakiteko bidea ematen dute.
  • Segurtasun cookie-ak: Webgunearen edo erabiltzaileen aurkako erasoak ekidin edo eragozten dute.
  • Analisirako cookie-ak: Erabiltzaileen jarduera neurtzeko eta nabigazio estatistikak egiteko aukera ematen dute.
  • Cookie publizitarioak: Iragarkien maiztasuna eta edukia kontrolatzen dute.
  • Jokaerako publizitaterako cookie-ak: Erabiltzaileei buruzko informazioa gordetzen dute, publizitate pertsonalizatua erakuste aldera.

Cookie-en erabilera kontrolatu

Zure gailuan instalatutako cookie-ak nabigatzailetik ezabatu ditzakezu. Laguntza atalean sakatuta, cookie-ak ezabatzeko urratsak agertzen dira. Eurei jarraituz cookie-ak ezabatuko dituzu. Informazio gehiagorako:

 

Internet Explorerhttp://windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies

Mozilla Firefoxhttp://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Google Chromehttps://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Safarihttp://support.apple.com/kb/ph5042

Erabiltzen ditugun cookie-ak

Gure webgunean cookie desberdinak daude, helburuen arabera bananduta. Honakoak erabiltzen ditugu:

 

Cookie propioak:

 

PHPSESSID: Cookie hau PHPren SAIOAREN identifikatzailea da, eta berorren mantenuaren jarraipena eta kontrola egiteko erabiltzen da. Horrez gain, aldagaiak webgunearen zerbitzarian gordetzeaz ere arduratzen da. Cookie hau ezinbestekoa da webgunea zuzen ibil dadin, eta saioa ixtean iraungi egiten da.

Hirugarrenen cookie-ak:

Cookie hauek hirugarrenek sortu eta kudeatzen dituzte, hau da, erabiltzen ari den webgunearenak ez diren domeinuek (Zenbait cookie-ek funtzio desberdinak egiten dituzte):

 

APISID, HSID, PREF eta SID: Google-ek adibidez horrelako cookie-ak historiala kargatu eta erabiltzaileak berriki izan duen jardueraren berri izateko erabiltzen ditu, webgunera bere kontuaren bidez sartzean egin duen nabigazioari buruzko informazioa bilduz. Horrez gain, jarduera neurtzeko ere balio dute (estatistiken bidez), webgunean erabiltzaile batzuk daudenean. (Bakar-bakarrik identifikatzen du erabiltzailea, baldin eta bere kontuarekin nabigatzailean logeatuta badago).

 

NID, SNID, khcookie eta PREF: Google Maps-ek erabiltzen ditu, webgunearen erabiltzaileei bilatzen ari diren kokapenak erakusteko. 6 hileko iraupena dute.

 

PREF, NID, SID: Google-ek bere zerbitzuetan erakusgai dituen iragarkiak pertsonalizatzeko erabiltzen ditu. Adibidez, egin ditugun azken bilaketak, elkar-trukeak, iragarle baten webgunera egindako bisitak eta abar. Horrela, Google-en iragarki pertsonalizatuak erakutsi daitezke, gure lehentasunak eta bestelako informazio batzuk biltegiratuta daude eta.

 

OGPC: Google-ek zerbitzuak eman eta nabigazioari buruzko informazio anonimoa lortzeko erabiltzen du. Hilabeteko iraupena du.

DATOS IDENTIFICATIVOS

 

El dominio www.santurtzidendak.com es el portal web de la asociación Comercios Unidos de Santurtzi, cuyo domicilio social está en Avenida Cristóbal Murrieta Nº 18, Entreplanta – 48980 Santurtzi (Bizkaia) y cuyo NIF es G95101028. La dirección de correo de contacto es la siguiente: info@santurtzidendak.com

En adelante, el titular se denominará Comercios Unidos de Santurtzi.


AVISO LEGAL

 

La información que se ofrece en www.santurtzidendak.com está sujeta a una cláusula de exención de responsabilidad, un aviso de Copyright, a la normativa de protección de datos personales y a las condiciones de uso establecidas.

Cláusula de exención de responsabilidad

 

Comercios Unidos de Santurtzi declina cualquier responsabilidad respecto a la información que se encuentre fuera de esta web, y no esté gestionada directamente por nosotros/as.

La finalidad de los enlaces que aparecen en esta página es exclusivamente la de informar a las personas usuarias sobre la existencia de otras fuentes donde ampliar información. Los citados enlaces no suponen una sugerencia, invitación o recomendación para la visita de los lugares de destino y, por ello, Comercios Unidos de Santurtzi no será responsable del resultado obtenido a través de dichos enlaces.

Bajo ninguna circunstancia Comercios Unidos de Santurtzi será responsable ante terceros por cualquier daño directo o indirecto, económico, pérdida de clientela o pérdida de ganancias, resultado del uso de www.santurtzidendak.com

Comercios Unidos de Santurtzi quedará eximida de cualquier responsabilidad que pudiera derivarse del uso indebido de los identificadores o contraseñas por terceros no autorizados al área de asociados/as.

Comercios Unidos de Santurtzi no garantiza ni se hace responsable de: (i) la continuidad de los contenidos del Sitio Web; (ii) la ausencia de errores en dichos contenidos ni la corrección de cualquier defecto que pudiera ocurrir; (iii) la ausencia de virus y/o demás componentes dañinos en el Sitio Web o en el servidor que lo suministra; (iv) la invulnerabilidad del Sitio Web y/o la inexpugnabilidad de las medidas de seguridad que se adopten en el mismo; (v) la falta de utilidad o rendimiento de los contenidos del Sitio Web; (vi) los daños o perjuicios que cause, a sí mismo o a un tercero, cualquier persona que infringiera las condiciones, normas e instrucciones que Comercios Unidos de Santurtzi establece en el sitio web o a través de la vulneración de los sistemas de seguridad del sitio web. No obstante, Comercios Unidos de Santurtzi declara que ha adoptado todas las medidas necesarias, dentro de sus posibilidades y del estado de la tecnología, para garantizar el funcionamiento del sitio web y evitar la existencia y transmisión a los/as usuarios/as de virus y otros componentes dañinos.

Comercios Unidos de Santurtzi no será responsable de los daños y perjuicios de toda naturaleza causados por los posibles servicios prestados por terceros a través de esta página y, en particular, a título meramente enunciativo, los causados por: el incumplimiento de la ley, la moral o el orden público; la incorporación de virus o cualquier otro código informático, archivo o programa que pueda dañar, interrumpir o impedir el normal funcionamiento de cualquier software, hardware o equipo de telecomunicaciones; la infracción de los derechos de propiedad intelectual e industrial, de los secretos empresariales, de compromisos contractuales de cualquier clase. La realización de actos que constituyan publicidad ilícita, engañosa o desleal y, en general, que constituyan competencia desleal; la falta de veracidad, exactitud, calidad, pertinencia y/o actualidad de los contenidos transmitidos, difundidos, almacenados, recibidos, obtenidos, puestos a disposición o accesibles; la infracción de los derechos al honor, a la intimidad personal y familiar y a la imagen de las personas o, en general, cualquier tipo de derechos de terceros; la inadecuación para cualquier clase de propósito y la defraudación de las expectativas generadas, o los vicios y defectos que pudieran generarse en la relación con terceros; el incumplimiento, retraso en el cumplimiento, cumplimiento defectuoso o terminación por cualquier causa de las obligaciones contraídas por terceros y contratos realizados con terceros.

Con independencia de lo dispuesto, Comercios Unidos de Santurtzi podrá dar por terminado, suspender o interrumpir, en cualquier momento sin necesidad de preaviso, el acceso a los contenidos de la página, sin posibilidad por parte del Usuario de exigir indemnización alguna. Tras dicha extinción, seguirán vigentes las prohibiciones de uso de los contenidos expuestas anteriormente en las presentes condiciones generales.

Protección de datos personales

 

Comercios Unidos de Santutzi se compromete a proteger tu privacidad, y te garantiza el cumplimento de la legislación de protección de datos personales. En concreto, tu información personal será tratada: de forma lícita, leal y transparente; conforme a fines determinados explícitos y legítimos; sólo si es adecuada, pertinente y limitada a lo necesario en relación con el tratamiento; exacta y actualizada; de forma que se permita la identificación del interesado/a sólo durante el tiempo necesario para los fines del tratamiento; garantizando tu seguridad. De acuerdo con lo dispuesto en la normativa vigente en materia de protección de datos personales, concretamente en el Reglamento General de Protección de Datos (“RGPD”), te informamos del tratamiento de tus datos personales a través de nuestra Política de Privacidad.

No obstante, determinados tratamientos de datos personales pueden estar sujetos a otros avisos de privacidad que se te proporcionarán en el momento específico en que se soliciten o se traen. En el caso de proceder a actualizar este aviso de privacidad te lo comunicaremos por escrito oportunamente.

Aviso de Copyright

© Comercios Unidos de Santurtzi, 2020. Reproducción autorizada siempre que se cite la fuente, salvo que se indique lo contrario.

Servicios y contenidos del sitio web

Los contenidos y servicios de www.santurtzidendak.com son recursos puestos a disposición de toda persona usuaria interesada en las actividades e iniciativas que desarrollamos en favor de la dinamización del comercio local de Santurtzi.

La información contenida en www.santurtzidendak.com facilita a la ciudadanía, a los medios de comunicación, empresas, autónomos y administraciones, un acceso fácil y efectivo a la información, incrementando la transparencia y la comprensión de nuestras actividades.

Los servicios básicos de transacción accesibles a los establecimientos asociados a través del área privada, permiten su inscripción en actividades y la obtención de documentación relativa a la actividad interna de Comercios Unidos de Santurtzi.

Condiciones de uso

El uso del sitio web www.santurtzidendak.com se rige por lo establecido en este aviso legal. Con su utilización, aceptas las presentes condiciones de uso.

www.santurtzidendak.com y todos sus contenidos pertenecen a la asociación Comercios Unidos de Santurtzi, con domicilio en Avenida Cristobal Murrieta Nº 18 – 48980 Santurtzi (Bizkaia), y dirección de correo electrónico: info@santurtzidendak.com

El sitio web www.santurtzidendak.com o cualquier parte del mismo, no se podrá reproducir, duplicar, copiar, vender, revender ni explotar para cualquier fin comercial o de otro tipo que no esté expresamente permitido.

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Comercios Unidos de Santurtzi respeta tu privacidad y se compromete a proteger la información personal que nos proporciones, garantizando el cumplimiento de la legislación de protección de datos personales, en particular: el Reglamento General de Protección de Datos (“RGPD”) y la Ley Orgánica de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales (“LOPDGDD”). Tus datos personales serán tratados de forma lícita, leal y transparente; conforme a fines determinados explícitos y legítimos; y sólo si son adecuados, pertinentes y limitados a lo necesario en relación con dichos fines.

Mediante esta Política de Privacidad te informamos del tratamiento de tus datos personales, con ocasión del envío por tu parte de una solicitud de información, de una inscripción como Santurtzi Dendak Fan, o de un alta como comercio asociado a Comercios Unidos de Santurtzi.

Datos personales que obtenemos y tratamos

En www.santurtzidendak.com obtenemos tus datos a través de tres tipos de formularios en los que solicitamos diferentes datos personales:

1) En el formulario general de solicitud de información, los datos personales que te solicitamos y que podemos tratar son: tu nombre, tus apellidos y tu dirección de correo electrónico.

2) En el formulario de inscripción como miembro de nuestro programa de fidelización Santurtzi Dendak Fan, si eres un particular, los datos personales que te solicitamos y que podemos tratar son: nombre, apellidos, fecha de nacimiento, código postal, sexo, dirección de correo electrónico y teléfono móvil/número de WhatsApp.

3) En el formulario de alta como establecimiento asociado a Comercios Unidos de Santurtzi, si tienes un establecimiento comercial o de servicios abierto al público en Santurtzi, los datos personales que solicitamos y que podemos tratar son los siguientes: nombre del comercio, dirección del comercio, titular del establecimiento, NIF/CIF del titular del establecimiento, persona de contacto, teléfono fijo del establecimiento, teléfono móvil, correo electrónico, página web, fecha de alta en Comercios Unidos de Santurtzi, fecha de inicio de la actividad y una breve descripción de tu actividad.

Responsable del tratamiento

 Identidad: Comercios Unidos de Santurtzi.

 Dirección postal: Avenida Cristobal Murrieta Nº 18, Entreplanta – 48980 Santurtzi (Bizkaia).

 Comercios Unidos de Santurtzi ha designado un Delegado de Protección de Datos, a quien podrás dirigirte mediante correo electrónico a la dirección: info@santurtzidendak.com, haciendo referencia en el asunto a: PROTECCIÓN DE DATOS.

Finalidad del tratamiento de tus datos

La información que nos facilitas será tratada con las siguientes finalidades, según el formulario que completes en www.santurtzidendak.com (ver el apartado: «Datos personales que obtenemos y tratamos»):

  1. Tramitar tu solicitud de información.
  2. Tramitar tu registro como miembro del programa de fidelización Santurtzi Dendak Fan, en caso de seas un particular, y desees que te enviemos información sobre nuestras campañas de dinamización comercial y/o sobre promociones de nuestros comercios y servicios asociados. También utilizaremos tus datos para gestionar tu participación en sorteos, entregas de premios y, eventualmente, en posibles encuestas que realicemos.
  3. Tramitar tu alta como comercio asociado a Comercios Unidos de Santurtzi. En este caso, utilizaremos tus datos para las gestiones propias de la asociación: giro de cuotas, envío de formularios de inscripción e información sobre campañas e iniciativas y encuestas.

Legitimación para el tratamiento de tus datos

La base legal para el tratamiento de los datos, conforme a las finalidades indicadas en el apartado anterior, es la ejecución y gestión de tu solicitud, así como el consentimiento prestado por ti a través de la marcación de la casilla destinada al efecto.

Te recordamos que puedes retirar tu consentimiento en cualquier momento, solicitándolo a través del siguiente correo electrónico: info@santurtzidendak.com

Obtención de tus datos personales

Tú nos facilitas tus datos personales a través de los formularios habilitados en la web www.santurtzidendak.com. En caso de no facilitarnos tus datos personales, no podremos atender tus solicitudes.

Tiempo de conservación de tus datos

 Comercios Unidos de Santurtzi solo almacena tu información personal durante el plazo necesario para gestionar tu solicitud, según la finalidad para la que fueron recogidos tus datos, y siempre que hayas consentido el envío de comunicaciones.

Comunicación de tus datos

 Comercios Unidos de Santurtzi utiliza tu información personal para responder a tus solicitudes y, para hacerlo, eventualmente podría ser necesario que compartamos tu información con terceros. En dichos casos, comunicaremos solamente aquella información necesaria para procesar tu solicitud y obligaremos a dichos terceros a que limiten el uso de tu información personal a la satisfacción de tu solicitud.

POLÍTICA DE COOKIES

¿Qué son las cookies?

Las cookies son pequeños archivos o dispositivos de uso generalizado que se instalan en el navegador del usuario con la finalidad de almacenar, recuperar o actualizar datos. Permiten al responsable de un sitio web conocer las preferencias de los usuarios al navegar por su sitio web y personalizar los servicios ofrecidos en base a esas preferencias.

En www.santurtzidendak.com utilizamos cookies propias y de terceros que nos permiten realizar análisis de uso y medición para asegurarnos que nuestro sitio web funciona correctamente y para poder mejorar nuestros servicios.

Las cookies de terceros que empleamos en www.santurtzidendak.com para obtener información de las visitas, medir y analizar la navegación por la web y personalizar algunos servicios, son propiedad de Google Analytics, Google y Google Maps. Tanto Comercios Unidos de Santurtzi como Google Analytics, Google y Google Maps, tienen acceso a los datos recopilados por los dispositivos, propiedad de estas últimas.

Tipos de cookies

En función de su finalidad, las cookies pueden ser:

  • Cookies técnicas: son necesarias para la navegación. Sin ellas la página no funcionaría adecuadamente.
  • Cookies de personalización o configuración: permiten que la página reconozca el idioma del usuario, el tamaño de letra, etc.
  • Cookies de seguridad: impiden o dificultan ataques contra el sitio web o a sus usuarios.
  • Cookies de análisis: permiten medir la actividad de los usuarios y elaborar estadísticas de navegación.
  • Cookies publicitarias: gestionan la frecuencia y el contenido de los anuncios.
  • Cookies de publicidad comportamental: almacenan información sobre los usuarios para mostrarles publicidad personalizada.

Controlar el uso de cookies

Puedes eliminar la cookies de tu dispositivo desde tu navegador. Dirígete al menú de ayuda de tu navegador, donde vienen establecidos los pasos, para proceder a su eliminación. Para más información:

 

Internet Explorerhttp://windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies

Mozilla Firefoxhttp://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Google Chromehttps://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Safarihttp://support.apple.com/kb/ph5042

Cookies que empleamos

En nuestro sitio web existen diferentes tipos de cookies que son empleadas para distintos fines. Estas son las cookies que utilizamos:

 

Cookies Propias:

 

PHPSESSID: Esta cookie es un identificador de la SESIÓN de PHP y es utilizada para realizar un seguimiento y control del mantenimiento de la misma y se encarga también de que sus variables sean guardadas en el servidor web. Esta cookie es esencial para el funcionamiento de la web y expira al finalizar la sesión.

 

Cookies de Terceros:

Este tipo de cookies son las que son creadas y gestionadas por terceros, es decir, son las que establecen otros dominios distintos al del sitio web que se está visitando. (Diversas cookies realizan distintas funciones):

 

APISID, HSID, PREF y SID: Por ejemplo, Google utiliza este tipo de cookies para cargar el historial y ver la actividad reciente del usuario, recopilando información de tu navegación cuando accedes mediante tu cuenta a dicha página web. Asimismo, sirven para medir la actividad (mediante estadísticas) cuando hay varios usuarios en la web. (Solo identifica directamente al usuario si está logeado con su cuenta en el navegador).

 

NID, SNID, khcookie y PREF: son las cookies que usa Google Maps para proporcionar a los usuarios de la web la localización de los emplazamientos que buscan. Tienen una duración de 6 meses.

 

PREF, NID, SID: A su vez, Google utiliza estas cookies para poder personalizar los anuncios que se muestran en los servicios de Google, es decir, por ejemplo, para recordarnos nuestras búsquedas más recientes, interacciones, nuestras visitas al sitio web de un anunciante, etc. De ese modo, se podrán mostrar anuncios personalizados en Google, ya que se han almacenado nuestras preferencias y otro tipo de información.

 

OGPC: esta cookie es utilizada por Google para proveer servicios y extraer información anónima sobre la navegación. Tiene una duración de 1 mes.

Gure webgunean cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu erabiltzaile gisa duzun esperientzia hobetzeko. Gure webgunean egiten duzun jarduera-kopurua eta horien kalitatea aztertzen ditugu, betiere zure pribatutasuna errespetatuz eta nabigatzeko dituzun ohiturak eta lehentasunak modu anonimoak aztertuz webgunea etengabe hobetze aldera. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia como usuario.Analizamos la cantidad y la calidad de tus interacciones en nuestra web respetando tu privacidad, analizando de manera anónima tus hábitos de navegación y preferencias para mejorar continuamente la web.      Gehiago ikusi/Ver
Privacidad